ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σ.Στεφάνου: «H Tουρκία απομονώθηκε πολιτικά»

Σ.Στεφάνου: «H Tουρκία απομονώθηκε πολιτικά»

  Η Κύπρος, χάρη στην πολυεπίπεδη εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης, κέρδισε με το μέρος της ολόκληρη τη διεθνή κοινότητα στο θέμα της εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στην κυπριακή ΑΟΖ, δήλωσε ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου, προσθέτοντας ότι «η Τουρκία έχασε διπλωματικά, και πολιτικά απομονώθηκε».

  Η πορεία υλοποίησης των σχεδιασμών της κυβέρνησης για να αναδειχθεί η Κύπρος διεθνές ενεργειακό κέντρο είναι χωρίς επιστροφή, είπε ο κ. Στεφάνου.

  «Η χθεσινή υπογραφή των συμβολαίων με τις εταιρείες ΕΝΙ και ΚΟGAS αποτελεί ακόμα ένα αποφασιστικό βήμα προς την κατεύθυνση της εξόρυξης και εκμετάλλευσης φυσικού αερίου» ανέφερε.

  Μέσα σε λιγότερο από πέντε χρόνια, η κυβέρνηση, επισήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, προώθησε περαιτέρω το θέμα της οριοθέτησης της ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, υπέγραψε συμβόλαιο με τη Noble, επίσπευσε τη διερευνητική γεώτρηση, προχώρησε στον δεύτερο γύρο αδειοδότησης και υπογράφει συμβόλαια εξόρυξης και εκμετάλλευσης που θα δώσουν στην Κύπρο και τον λαό της πλούτο και μεγάλη ανάπτυξη.

  «Όλα αυτά επιτεύχθηκαν παρά τις απειλές και τις προκλήσεις της Τουρκίας, η οποία δεν κατάφερε να εμποδίσει την υλοποίηση των ολοκληρωμένων σχεδιασμών της κυβέρνησης» κατέληξε ο κ. Στεφάνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.