ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γιούνκερ: Ανησυχεί για την ένταση μεταξύ ΗΠΑ- Κίνας

Γιούνκερ: Ανησυχεί για την ένταση μεταξύ ΗΠΑ- Κίνας

Την ανησυχία του για την διαρκώς κλιμακούμενη διένεξη των ΗΠΑ με την Κίνα εξέφρασε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Ανήσυχος για την ένταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Κίνα και τις ΗΠΑ εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, μετά τη σύνοδο κορυφής της 4ης «Πρωτοβουλίας Τριών Θαλασσών».

Ο κ. Γιούνκερ ανέφερε ότι δεν είναι καλό για το εμπόριο όταν οι δύο μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου δεν μπορούν να επιλύσουν μια «όχι απαραίτητη σύγκρουση», όπως τη χαρακτήρισε.

Υπενθυμίζεται πως Κίνα και ΗΠΑ έχουν μπει σε έναν εμπορικό πόλεμο, με τις ΗΠΑ να εισάγουν υψηλούς δασμούς σε κινεζικά αγαθά και την Κίνα να απαντά με αντίμετρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελευταία εξέλιξη στη σφοδρή διαμάχη ήταν η απόφαση της αμερικανικής κυβέρνησης να βάλει στη μαύρη λίστα για υποτιθέμενη κατασκοπεία προς όφελος του Πεκίνου τον κινεζικό τεχνολογικό κολοσσό Huawei.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.