ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Χ.Γκουαϊδό: «Δεν προβλέπονται άλλες συνομιλίες με την κυβέρνηση»

Χ.Γκουαϊδό: «Δεν προβλέπονται άλλες συνομιλίες με την κυβέρνηση»

Ο Χουάν Γκουαϊδό δήλωσε ότι προς το παρόν δεν προβλέπονται νέες συνομιλίες με την κυβέρνηση του Νικολάς Μαδούρο, στο Οσλο.

Στα μέσα Μαΐου η νορβηγική κυβέρνηση οργάνωσε δύο γύρους συνομιλιών, ανάμεσα στην αντιπολίτευση και την κυβέρνηση της Βενεζουέλας, σε μια προσπάθεια να τερματιστεί η πολιτική κρίση. «Για την ώρα, σήμερα, δεν προβλέπεται καμία συνάντηση», είπε ο Γκουαϊδό σε ομιλία του και υπενθύμισε τους στόχους που είχε θέσει στις συνομιλίες: να αποχωρήσει ο Μαδούρο, να σχηματιστεί μεταβατική κυβέρνηση και να διεξαχθούν ελεύθερες εκλογές.

Γκουαϊδό: Υπήρξαν διχογνωμίες στην αντιπολίτευση
«Αν οι διαπραγματεύσεις δεν μας φέρνουν πλησιέστερα σε αυτούς τους στόχους, δεν χρησιμεύουν σε τίποτα. Τελεία και παύλα», είπε ο Γκουαϊδό, σύμφωνα με το ΑΠΕ και συμπλήρωσε ότι η αντιπολίτευση αποφάσισε να πάρει μέρος στις διαπραγματεύσεις στο Οσλο, παρότι γνώριζε ότι η κυβέρνηση Μαδούρο δεν θα συμμετείχε με «καλή πίστη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γκουαϊδό σχολίασε και δήλωση του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, Μάικ Πενς, για διαιρέσεις στις τάξεις της αντιπολίτευσης. «Ναι, υπήρχαν διχογνωμίες. Ναι, ασφαλώς υπήρχαν. Υπάρχουν ακόμη σήμερα; Ελάχιστες, διότι έχουμε ενωθεί γύρω από έναν και μοναδικό σκοπό», διαβεβαίωσε ο Γκουαϊδό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.