Σε εθνικό διάλογο για την επίλυση των πολιτικών διαφορών, καλεί ο Μ.Μόρσι

Σε εθνικό διάλογο για την επίλυση των πολιτικών διαφορών, καλεί ο Μ.Μόρσι

  Το Συμβούλιο Εθνικής Άμυνας της Αιγύπτου, με επικεφαλής του τον πρόεδρο Μοχάμεντ Μόρσι, καταδίκασε σήμερα τα βία επεισόδια που σημειώνονται στη χώρα και κάλεσε για έναν ευρύ εθνικό διάλογο για την επίλυση των πολιτικών διαφορών, δήλωσε ο υπουργός Πληροφόρησης μετά τη σύνοδο του Συμβουλίου.

  Ο υπουργός Πληροφόρησης Σάλαχ Αμπντέλ Μακσούντ, που παρακολούθησε τη συνάντηση του Μόρσι με άλλους υπουργούς, αναμεσά τους και ο υπουργός Άμυνας, ο οποίος είναι στρατηγός και υπεύθυνος για τον στρατό, δήλωσε σε τηλεοπτικό του διάγγελμα ότι το Συμβούλιο θα μπορούσε να εξετάσει το ενδεχόμενο να κηρύξει κατάσταση έκτακτης ανάγκης ή απαγόρευση της κυκλοφορίας στις περιοχές που σημειώνονται βίαια επεισόδια, αν χρειαστεί.

  Τουλάχιστον 39 άνθρωποι σκοτώθηκαν σήμερα σε βίαια επεισόδια στο Πορτ Σάιντ τα οποία ξέσπασαν μετά την απόφαση αιγυπτιακού δικαστηρίου που καταδίκασε σήμερα σε θάνατο 21 ανθρώπους οι οποίοι κατηγορούνται ότι εμπλέκονται στα βίαια επεισόδια που προκάλεσαν το θάνατο 74 ανθρώπων μετά το τέλος ποδοσφαιρικού αγώνα στο Πορτ Σάιντ, την 1η Φεβρουαρίου του 2012.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.