ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

B.Obama: «Θα μου λείψει η Χίλαρι»

B.Obama: «Θα μου λείψει η Χίλαρι»

  Την εκτίμηση του στην Χίλαρι Κλίντον έδειξε ο Αμερικανός πρόεδρος κάνοντας μία εξαίρεση. Ο Μπαράκ Ομπάμα έπλεξε το εγκώμιο της υπουργού Εξωτερικών, η οποία σύντομα θα εγκαταλείψει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στη διάρκεια της κοινής τηλεοπτικής συνέντευξης Τύπου που έδωσαν για το δίκτυο CBS, παρόλο που ο Αμερικανός πρόεδρος δεν δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις με κανέναν άλλον παρά μόνο με τη σύζυγό του, Μισέλ.

  «Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια την Χίλαρι, η οποία πιστεύω ότι θα παραμείνει ανάμεσα στους καλύτερους υπουργούς Εξωτερικών που είχαμε», δήλωσε ο Ομπάμα. «Είχαμε μια καλή συνεργασία τα τελευταία τέσσερα χρόνια, θα μου λείψει», επισήμανε ο Αμερικανός πρόεδρος, επαναλαμβάνοντας πως θα ήθελε η Χίλαρι Κλίντον να παραμείνει στο πόστο της και την δεύτερη θητεία του.

  Η «αποχαιρετιστήρια» συνέντευξη ενισχύει τις εικασίες ότι η Κλίντον θα είναι υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ το 2016. Η πρώην Πρώτη Κυρία ηττήθηκε από τον Μπαράκ Ομπάμα στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών το 2008 και η επιλογή της για το υπουργείο Εξωτερικών από τον Αμερικανό πρόεδρο προκάλεσε γενική έκπληξη.

  Την Κλίντον διαδέχεται στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ ο γερουσιαστής Τζον Κέρι, τον διορισμό του οποίου αναμένεται να επικυρώσει την Τρίτη η Γερουσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.