Κρεμλίνο: «Πιθανή η σύντομη συνομιλία Πούτιν με Τραμπ – Όχι όμως επίσημη συνάντηση»

Κρεμλίνο: «Πιθανή η σύντομη συνομιλία Πούτιν με Τραμπ – Όχι όμως επίσημη συνάντηση»

Το Κρεμλίνο άφησε να εννοηθεί ότι είναι πιθανό να υπάρξει μια «σύντομη συνομιλία» μεταξύ του Βλαντίμιρ Πούτιν και του Ντόναλντ Τραμπ στο περιθώριο της συνόδου της G20 στην Ιαπωνία, όχι όμως και μια «επίσημη συνάντηση», αφού δεν έχει διατυπωθεί κάποια τέτοια πρόταση από τον Λευκό Οίκο.

«Δεν έχουμε καμία πληροφορία για μια επίσημη συνάντηση μεταξύ Πούτιν και Τραμπ στην Οζάκα», είπε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, προσθέτοντας ότι η Ουάσινγκτον δεν έχει διατυπώσει καμία πρόταση, ούτε έχει πάρει κάποια πρωτοβουλία για το θέμα αυτό.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ είπε την περασμένη εβδομάδα ότι θα συναντηθεί με τον Πούτιν στα τέλη Ιουνίου στην Ιαπωνία. Είχε ανακοινώσει το ίδιο πράγμα και τον Μάιο, όμως το Κρεμλίνο απάντησε ότι «δεν υπήρχε συμφωνία» για μια συνάντηση μεταξύ των δύο ηγετών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελευταίο τετ α τετ το 2018
Τραμπ και Πούτιν είχαν συναντηθεί τον Ιούλιο του 2018 στο Ελσίνκι. Τότε, ο Αμερικανός πρόεδρος, με την υπόσχεση που έδωσε να βελτιώσει τις σχέσεις των δύο χωρών, σόκαρε την πολιτική σκηνή στην Ουάσινγκτον, καθώς ο τόνος που υιοθέτησε θεωρήθηκε υπερβολικά υποχωρητικός απέναντι στη Ρωσία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.