ΗΠΑ: Αποχωρεί ο διευθυντής επικοινωνίας του Μάικ Πενς

ΗΠΑ: Αποχωρεί ο διευθυντής επικοινωνίας του Μάικ Πενς

Ένας από τους πιο έμπιστους συμβούλους και διευθυντής επικοινωνίας του Αμερικανού αντιπροέδρου Μάικ Πενς, ο Τζάροντ Είτζεν αποχωρεί από την κυβέρνηση Τράμπ μετά από θητεία 2,5 χρόνων, όπως πληροφορεί το CNN.

Ο Αμερικανός αντιπρόεδρος ανακοίνωσε χθες τις ευχαριστίες του προς τον Είτζεν για τις υπηρεσίες που προσέφερε στο Λευκό Οίκο.

«Από τα ταξίδια στο εξωτερικό για διεθνείς και σημαντικές αποστολές, μέχρι τις εβδομαδιαίες επισκέψεις εντός των ΗΠΑ, ο Τζάροντ ήταν ένας ηγέτης κι ένα αξιοσέβαστο μέλος της ομάδας μου. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για τις υπηρεσίες του, στην σκληρή δουλειά του, την ακεραιότητα και την φιλία του και θα μου λείψει. Η Κάρεν κι εγώ ευχόμαστε στον Τζάροντ, στην Μπετίνα και τα αγόρια τους, κάθε ευλογία», είπε χαρακτηριστικά ο Πενς.

Μία πηγή έκανε γνωστό ότι ο Είτζεν αναμένεται να αναλάβει κάποιο ρόλο στην εταιρία παραγωγής αεροσκαφών και οπλικών συστημάτων Lockheed Martin, μετά την αποχώρησή του από το Λευκό Οίκο, στο τέλος του μήνα.

Η σύμβουλος του Αμερικανού αντιπροέδρου, Αλίζα Φάρα, λέγεται πως θα αναλάβει τα καθήκοντα του Είτζεν ως διευθύντρια επικοινωνίας. Παράλληλα δεν έχει διευκρινιστεί ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Είτζεν στον ρόλο του προσωρινού διευθυντή προσωπικού του Πενς που είχε αναλάβει μετά την αποχώρηση του Νικ Άγιερς τον Δεκέμβριο.

Ο Είτζεν είχε αναλάβει τα καθήκοντα του προσωπάρχη μέχρι να αντικατασταθεί ο Άγιερς από τον Μαρκ Σορτ, πρώην διευθυντής νομικών θεμάτων στην Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου. Όμως, ο ρόλος του Είτζεν δεν είναι ο μόνος της αμερικανικής κυβέρνησης που θα χρειαστεί αντικαταστάτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τράμπ την περασμένη Πέμπτη, η Σάρα Σάντερς, υπεύθυνη Τύπου του Λευκού Οίκου, θα παραιτηθεί από την θέση της στα τέλη Ιουνίου. Ο Τράμπ ενθάρρυνε την Σάντερς να ανταγωνιστεί για την θέση του κυβερνήτη στο Αρκάνσας και σύμφωνα με πηγές η ίδια εξετάζει ενεργά αυτήν την πιθανότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.