ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ντ.Τραμπ: «Λάθος κάποιου «ανόητου» η κατάρριψη του drone»

Ντ.Τραμπ: «Λάθος κάποιου «ανόητου» η κατάρριψη του drone»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ άφησε να εννοηθεί ότι η κατάρριψη του αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους από το Ιράν ενδέχεται να οφείλεται σε «ανθρώπινο λάθος».

Μιλώντας σε δημοσιογράφους στο Οβάλ Γραφείο ο Αμερικανός πρόεδρος σημείωσε ότι το αεροσκάφος δεν έφερε οπλισμό και βρισκόταν σαφώς σε διεθνή ύδατα. Πρόσθεσε ότι “θα είχε μεγάλη διαφορά” αν ήταν επανδρωμένο.

«Έχω την αίσθηση ότι ήταν ένα λάθος κάποιου που δεν θα έπρεπε» να λάβει αυτήν την απόφαση, είπε, χαρακτηρίζοντας “ανεύθυνο και ανόητο” όποιον το έκανε.

«Νομίζω ότι το Ιράν πιθανότατα έκανε ένα λάθος – θα φανταζόμουν ότι ήταν κάποιος στρατηγός ή κάποιος που έκανε ένα λάθος καταρρίπτοντας αυτό το μη επανδρωμένο αεροσκάφος», συνέχισε.

Όταν ρωτήθηκε ποια θα είναι η αμερικανική απάντηση στην κατάρριψη αυτού του αεροσκάφους, απάντησε αόριστα: «Θα δείτε». Στην ερώτηση αν είναι ακόμη διατειθεμένος να συνομιλήσει με το Ιράν, απάντησε λακωνικά: «Ας δούμε τι θα γίνει».

Eν τω μεταξύ, η αμερικανική κυβέρνηση κάλεσε τα κορυφαία στελέχη του Κογκρέσου στον Λευκό Οίκο για μια ενημέρωση για τις εξελίξεις στο Ιράν μετά την κατάρριψη ενός αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους, ανέφερε μια πηγή που έχει γνώση αυτής της συνάντησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η σύσκεψη, παρουσία των τεσσάρων ηγετών του Κογκρέσου αλλά και των επικεφαλής των Επιτροπών Ενόπλων Δυνάμεων και Πληρορφοριών θα διεξαχθεί γύρω στις 22.00 (ώρα Ελλάδας), πρόσθεσε η ίδια πηγή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.