ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

N.Τραμπ: «Τα ανοιχτά σύνορα σημαίνουν βίαιο έγκλημα, ναρκωτικά και trafficking ανθρώπων»

N.Τραμπ: «Τα ανοιχτά σύνορα σημαίνουν βίαιο έγκλημα, ναρκωτικά και trafficking ανθρώπων»

«Τα ανοιχτά σύνορα σημαίνουν βίαιο έγκλημα, ναρκωτικά και trafficking ανθρώπων», έγραψε στο Twitter o Ντόναλντ Τραμπ προκειμένου να επιτεθεί στο κόμμα των Δημοκρατικών.

«Οι Δημοκρατικοί θέλουν ανοιχτά σύνορα, που σημαίνει βίαιο έγκλημα, ναρκωτικά και trafficking ανθρώπων. Θέλουν επίσης υψηλούς φόρους, στο 90%. Οι Ρεπουμπλικάνοι θέλουν το καλό της Αμερικής που είναι ακριβώς το αντίθετο», έγραψε ο Τραμπ και πρόσθεσε:

«Κρίμα που οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα για την ασφάλεια των συνόρων. Θέλουν ανοιχτά σύνορα που σημαίνει έγκλημα. Μα θα το αντιμετωπίσουμε και θα χτίσουμε το τείχος. Περισσότεροι άνθρωποι παρά ποτέ έρχονται στις ΗΠΑ γιατί η οικονομία είναι τόσο καλή, η καλύτερη στην ιστορία».




Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.