Γερμανίδα πολιτικός για Καρενμπάουερ: «Εχουμε για υπουργό Άμυνας μια άχρηστη»

Γερμανίδα πολιτικός για Καρενμπάουερ: «Εχουμε για υπουργό Άμυνας μια άχρηστη»

Τα βέλη των Ελεύθερων Δημοκρατών (FDP) στη Γερμανία δέχτηκε η νέα υπουργός Άμυνας Ανεγκρέτ Κραμπ Καρενμπάουερ, λίγες ώρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων της ως μητέρας του γερμανικού στρατεύματος.

Σχολιάζοντας την τοποθέτησή της στο επίμαχο υπουργείο, η εκπρόσωπος επί αμυντικών θεμάτων της Κ.Ο του FDP, Μαρί Ανιές Στρακ Τσίμερμαν, χαρακτήρισε την Ανεγκρέτ «άχρηστη».

«Μια άχρηστη στο γερμανικό στράτευμα», ήταν τα διόλου κολακευτικά σχόλια της Γερμανίδας πολιτικού για την πρόεδρο του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών.

Τις τελευταίες ώρες, η Ανεγκρέτ δέχεται πιέσεις ακόμα και από δημοσιογράφους που της ζητούν να ανοίξει τα χαρτιά της.

Σε συνέντευξή της στο γερμανικό δίκτυο «ZDF»,η Ανεγκρέτ ρωτήθηκε τρεις φορές από τον δημοσιογράφο πώς βλέπει το μέλλον της στην ηγεσία του υπουργείου. Απάντηση όμως δεν έδωσε.

Η ίδια είχε δηλώσει, όταν ανέλαβε την ηγεσία του κόμματος των Χριστιανοδημοκρατών, ότι είχε πολλή δουλειά να κάνει στο κόμμα, και για τον λόγο αυτό δεν θα αναλάμβανε ποτέ υπουργείο. Τώρα όμως που η Μέρκελ της ανέθεσε το υπουργείο Άμυνας, που χήρεψε μετά την επικύρωση του διορισμού της Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην προεδρία της Κομισιόν, η Ανεγκρέτ βρέθηκε να έχει και την προεδρία του κόμματος αλλά και το υπουργείο Άμυνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δημοσιογράφος του δικτύου ZDF την ρώτησε τρεις φορές πώς βλέπει το μέλλον της στην ηγεσία του υπουργείου, με την ίδια να αποφεύγει επιμελώς και τις τρεις φορές να δώσει σαφή απάντηση. Το μόνο που έκανε ήταν να χαμογελάσει και να μιλήσει για την τεράστια ευθύνη της απέναντι στο κόμμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.