ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Μυστήριο» καλύπτει την ξαφνική συνάντηση Έντι Ράμα με Ερντογάν στην Τουρκία – Τί συζήτησαν;

«Μυστήριο» καλύπτει την ξαφνική συνάντηση Έντι Ράμα με Ερντογάν στην Τουρκία – Τί συζήτησαν;

Ο πρωθυπουργός Έντι Ράμα πραγματοποίησε την Πέμπτη μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Τουρκία, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της χώρας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Το τουρκικό πρακτορείο Anadolu, αναφέρει ότι στη συνάντηση παρευρίσκονταν και ο γαμπρός του Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ- υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών (φωτό).

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου του Τούρκου προέδρου, οι δύο ηγέτες συζήτησαν τις διμερείς σχέσεις και περιφερειακά θέματα. Η συνάντησή τους καθορίστηκε, μάλλον, ‘ιδιωτική’.

Αλβανικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η παρουσία του Τούρκου υπουργού Οικονομικών, δίνει την ιδέα της αίτησης οικονομικής βοήθειας από την Αλβανία.

«Η φιλοξενία του προέδρου Ερντογάν στη θερινή κατοικία του στη Μαρμαρίς», έγραψε ο Αλβανός πρωθυπουργός στα κοινωνικά δίκτυα.

Η επίσκεψη αυτή επικρίθηκε από τον γνωστό Αμερικανό αναλυτή Αλόν Μπεν Μέιρ, που σημείωσε ότι ο Έντι Ράμα είναι ο μόνος Ευρωπαίος πολιτικός που «κάθεται στην αγκαλιά του Τούρκου ηγέτη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.