ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ο Μ.Σαλβίνι απειλεί τώρα τον Ιταλό υπουργό οικονομικών: «Ή αυτός ή εγώ»

Ο Μ.Σαλβίνι απειλεί τώρα τον Ιταλό υπουργό οικονομικών: «Ή αυτός ή εγώ»

Ο υπουργός Οικονομίας της Ιταλίας Τζοβάνι Τρία μπορεί να διακινδυνεύσει τη θέση του αν δεν δείξει αρκετό θάρρος στην περικοπή φόρων το ερχόμενο έτος, δήλωσε την Παρασκευή ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Ματέο Σαλβίνι.

«Αν ο υπουργός Οικονομίας πει ότι δεν υπάρχει περιθώριο για περικοπές φόρων και ότι θα πρέπει να το αναβάλουμε για το ερχόμενο έτος ή το μεθεπόμενο, τότε το πρόβλημα θα είναι ή αυτός ή εγώ», δήλωσε ο Σαλβίνι σε συνέντευξή του στον Radio24 που μεταδόθηκε απευθείας από τον ραδιοσταθμό, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Παρατεταμένη κρίση Πέντε Αστέρων και Λέγκας στην Ιταλία

Ο Σαλβίνι, ο ηγέτης της Λέγκα, του ενός από τα δύο κόμμα του ιταλικού κυβερνητικού συνασπισμού, δήλωσε την Πέμπτη ότι η Ιταλία εξετάζει περικοπές φόρων ύψους περίπου 10 δισεκατομμυρίων ευρώ στον προϋπολογισμό της για το ερχόμενο έτος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την περασμένη εβδομάδα ο Σαλβίνι δήλωνε πως επαφίεται στον εταίρο του, το Κίνημα Πέντε Αστέρων (M5S), να αποφασίσει εάν η κυβέρνηση συμμαχίας θα επιβιώσει, με βάση τη συμφωνία συνεργασίας που έκλεισαν και προβλέπει την αύξηση της αυτονομίας των περιφερειών, την έγκριση του προϋπολογισμού της επόμενης χρονιάς και τη μεταρρύθμιση του συστήματος δικαιοσύνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.