Τι είπε ο Ντόναλντ Τραμπ για το μακελειό στο Τέξας

Τι είπε ο Ντόναλντ Τραμπ για το μακελειό στο Τέξας

Από τον Λευκό Οίκο ανακοινώθηκε πως ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ενημερώθηκε για την ένοπλη επίθεση στο Τέξας και εξακολουθεί να παρακολουθεί στενά την κατάσταση. Με τον κυβερνήτη Άμποτ επικοινώνησε ο υπουργός Δικαιοσύνης Μπιλ Μπαρ.

Σε μήνυμά του στο Twitter ο Ντόναλντ Τραμο έγραψε: «Φρικτοί οι πυροβολισμοί στο Ελ Πάσο, στο Τέξας. Οι πληροφορίες είναι κακές, πολλοί σκοτώθηκαν», προσθέτοντας πως έχει μιλήσει με τον κυβερνήτη. «Ο Θεός να είναι μαζί σας», κατέληξε.

«Τρεις είναι οι συλληφθέντες» και «αρκετοί είναι οι νεκροί» από τη σημερινή ένοπλη επίθεση στο Ελ Πάσο , ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης αυτής στο Τέξας Ντι Μάγκρο, μιλώντας στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN, ενώ ο ο αναπληρωτής κυβερνήτης της αμερικανικής Πολιτείας Ντάν Πάτρικ τόνισε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News πως ο αριθμός των θυμάτων ανέρχεται «κάπου μεταξύ 15 με 20, χωρίς να γνωρίζουμε επακριβώς τον αριθμό των νεκρών». Την ίδια ώρα αμερικανικά Μέσα κάνουν λόγο για 18 νεκρούς.

Η σκέψη όλων στο Τέξας μετά τους πυροβολισμούς

«Σήμερα η κοινότητα του Ελ Πάσο επλήγη από μία φρικαλέα και παράλογη πράξη βίας», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο κυβερνήτης Γκρεγκ Άμποτ. «Η σκέψη μου είναι στο Ελ Πάσο και θα ήθελα να το σκέφτεσθε κι εσείς», τόνισε από την πλευρά του ο δημοκρατικός υποψήφιος για το χρίσμα του κόμματός του Μπέτο Ο’ Ρουρκ, που προέρχεται από την πόλη αυτή του Τέξας, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Συναγερμός για ένοπλη επίθεση. Παραμείνατε μακράν του εμπορικού κέντρου Σιέλο Βίστα», αναφερόταν στο προειδοποιητικό μήνυμα που διέδωσε μέσω Tweeter η αστυνομία, λίγο μετά τις 20.00 (ώρα Ελλάδος. «Έχουμε λάβει πολλές πληροφορίες για την ύπαρξη πολλών δραστών με όπλα», προσθέτει το σώμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μία γυναίκα, που μόλις έκανε τα ψώνια της σε σουπερμάρκετ της αλυσσίδας Walmart, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News πως άκουσε κάτι σαν «πυροτεχνήματα» την ώρα που αναζητούσε μία θέση στάθμευσης. «Κατευθύνθηκα προς την έξοδο. Είδα έναν άνδρα με ένα μαύρο μπλουζάκι και ένα παντελόνι παραλλαγής να κρατά κάτι που έμοιαζε με όπλο. Στόχευε τον κόσμο και πυροβολούσε σε ευθεία βολή εναντίον του. Είδα τρεις, ή τέσσερις, να πέφτουν», τόνισε η ίδια γυναίκα ονόματι Βανέσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.