Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν έλαβε πρόσκληση για να συναντηθεί με τον Ντ.Τραμπ

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν έλαβε πρόσκληση για να συναντηθεί με τον Ντ.Τραμπ

Ο υπουργός Εξωτερικών του Ιράν Μοχαμάντ Τζαβάντ Ζαρίφ έλαβε μία πρόσκληση για να συναντηθεί με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ στον Λευκό Οικο, σύμφωνα με σημερινή δήλωση ενός εκπροσώπου στην Τεχεράνη.

Η είδηση για την πρόσκληση, η οποία σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Αλί Ραίεϊ, επιδόθηκε από τον Αμερικανό Γερουσιαστή Ραντ Πολ, γίνεται γνωστή μερικές ημέρες αφού η Ουάσινγκτον επέβαλε κυρώσεις κατά του Ιρανού ΥΠΕΞ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Πρώτα, ένας Αμερικάνος γερουσιαστής συναντάει τον Ζαρίφ, μετά προσκλήθηκε ακόμη και [στον Λευκό Οίκο], αλλά στο τέλος του έχουν επιβληθεί κυρώσεις από τις ΗΠΑ…, αυτή είναι μία πραγματικότητα παιδική και ανόητη,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος στην διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου στην Τεχεράνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.