ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Μεξικανός ΥΠΕΞ: «Θα λάβουμε μέτρα για να προστατεύσουμε τους πολίτες μας που ζουν στις ΗΠΑ»

Μεξικανός ΥΠΕΞ: «Θα λάβουμε μέτρα για να προστατεύσουμε τους πολίτες μας που ζουν στις ΗΠΑ»

Ο Μεξικανός ΥΠΕΞ Μαρσέλο Εμπράρδ δήλωσε σήμερα πως η χώρα του θα λάβει μέτρα για να προστατεύσει τους πολίτες της στις ΗΠΑ, έπειτα από την ένοπλη επίθεση στο Ελ Πάσο, που στοίχισε τη ζωή σε 20 ανθρώπους, από τους οποίους οι τρεις ήσαν Μεξικανοί

«Ο πρόεδρος Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ με διέταξε να εξασφαλίσουμε πως ο αποτροπιασμός του Μεξικού θα μεταφρασθεί σε αποτελεσματικά, γρήγορα, άμεσα και στιβαρά νομικά μέτρα από το Μεξικό και θα ζητήσει να υπάρξουν οι συνθήκες ώστε να προστατεύονται οι Μεξικανοί στις ΗΠΑ», τόνισε σε βίντεό του που ανήρτησε στο Twitter ο Εμπράρδ.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τα μέτρα αυτά σε αποψινή του συνέντευξη στην Πόλη του Μεξικού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης τόνισε πως ο αριθμός των Μεξικανών που τραυματίσθηκαν στην ένοπλη επίθεση ανέρχεται στους εννέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.