ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Tζ. Μπόλτον: Η αμερικανική κυβέρνηση θα επιβάλλει κυρώσεις σε οποιονδήποτε στηρίζει τον Νικολά Μαδούρο

Tζ. Μπόλτον: Η αμερικανική κυβέρνηση θα επιβάλλει κυρώσεις σε οποιονδήποτε στηρίζει τον Νικολά Μαδούρο

Η αμερικανική κυβέρνηση μπορεί να επιβάλλει κυρώσεις σε οποιονδήποτε από το εξωτερικό στηρίζει τον Νικολάς Μαδούρο, σημείωσε ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας των ΗΠΑ, Τζον Μπόλτον.

Την εκτίμηση ότι η Βενεζουέλα συνιστά ένα «κράτος-παρία» μαζί με το Ιράν, τη Βόρεια Κορέα και τη Συρία, εξέφρασε ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Ντόναλντ Τραμπ, Τζον Μπόλτον, σημειώνοντας ότι οι ΗΠΑ θα κάνουν ό,τι είναι αναγκαίο για να διασφαλίσουν ότι ο πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, «θα ξεμείνει από τρόπους να συντηρεί οικονομικά τον εαυτό του».

Μιλώντας σε συνέδριο στο Περού για την κρίση στη Βενεζουέλα και αναφερόμενος στις τελευταίες κυρώσεις σε βάρος της Βενεζουέλας, ο Μπόλτον επεσήμανε ότι το σχετικό διάταγμα επιτρέπει, επίσης, την επιβολή κυρώσεων σε όποιον από το εξωτερικό παράσχει στήριξη ή προϊόντα και υπηρεσίες σε οποιοδήποτε μέλος της κυβέρνησης της Βενεζουέλας.

Όπως είπε, το συγκεκριμένο διάταγμα «επιτρέπει στην αμερικανική κυβέρνηση να αναγνωρίζει, να στοχοποιεί και να επιβάλλει κυρώσεις σε οποιονδήποτε συνεχίζει να παράσχει στήριξη στο παράνομο καθεστώς του Νικολάς Μαδούρο».

Παράλληλα, ο Μπόλτον άσκησε κριτική σε χώρες που έχουν εκφράσει τη στήριξή τους στη Βενεζουέλας, συμπεριλαμβανομένης της Κούβας, της Ρωσίας, της Κίνας και του Ιράν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πολιτική κρίση στη Βενεζουέλα ξεκίνησε τον Ιανουάριο, όταν ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας, Χουάν Γκουάιδο, αυτοαναγορεύτηκε προσωρινός πρόεδρος της χώρας, με τις ΗΠΑ να εκφράζουν τη στήριξή τους στο πρόσωπό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.