ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

O OHE επιβάλλει κυρώσεις στην Β.Κορέα για είδη πολυτελείας & ο Κιμ επιδεικτικά φοράει ελβετικό ρολόι αξίας 11.000 ευρώ

O OHE επιβάλλει κυρώσεις στην Β.Κορέα για είδη πολυτελείας & ο Κιμ επιδεικτικά φοράει ελβετικό ρολόι αξίας 11.000 ευρώ

Με ρολόι αξίας 11.000 ευρώ φωτογραφήθηκε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν για να δείξει στον ΟΗΕ ότι δεν σημαίνουν τίποτα για αυτόν οι κυρώσεις που έχει επιβάλλει στην χώρα στα είδη πολυτελείας.

Συγκεκριμένα, ο ΟΗΕ απαγόρευσε την εισαγωγή ειδών πολυτελείας στη Βόρεια Κορέα ως τιμωρία για παραβίαση των κανόνων ασφαλείας με τις δοκιμές πυρηνικών όπλων και μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται και τα πολυτελή ρολόγια.

Τώρα όμως, οι ειδικοί στην γείτονα χώρα, την Νότια Κορέα, διαπίστωσαν πως ένα σπάνιο ρολόι του Κιμ Γιονγκ Ουν κοστίζει περίπου 11.000 ευρώ, την ώρα που οι κάτοικοι της χώρας του είναι αντιμέτωποι με την έλλειψη τροφίμων, που φέρεται να προκλήθηκε από την χειρότερη ξηρασία των τελευταίων 35 ετών.

Ο ειδικός στα ρολόγια Κιμ Τσανγκ Κιου δήλωσε σε μια κορεατική εφημερίδα πως ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας φαίνεται να φορούσε ένα IWC Portofino Automatic, την ώρα που παρακολουθούσε την δοκιμή ενός νέου τύπου πυρηνικών όπλων στις 25 Ιουλίου. Κι ενώ η δοκιμή πυραύλων πραγματοποιήθηκε τον περασμένο μήνα, η ταυτότητα του ρολογιού ως πολύτιμο αγαθό αποκαλύφθηκε αυτή την εβδομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν είναι γνωστό πως έχει μια ιδιαίτερη αγάπη στα ελβετικά προϊόντα, έχοντας φοιτήσει σε σχολεία στο Γκούμλιγκεν και το Κόνιζ της Ελβετίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.