Τηλεφωνική επικοινωνία Ν.Τραμπ με την πρωθυπουργό της Δανίας…

Τηλεφωνική επικοινωνία Ν.Τραμπ με την πρωθυπουργό της Δανίας…

Η πρωθυπουργός της Δανίας, Μέτε Φρεντέριξεν είχε μια «εποικοδομητική συνομιλία» με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κατά την οποία συζήτησαν τη συνεργασία των χωρών τους για θέματα ασφαλείας, όπως ανέφερε το δανέζικο πρακτορείο Ritzau.

Η εκπρόσωπος της πρωθυπουργού επιβεβαίωσε αυτήν την πληροφορία, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει ποιος από τους δύο ηγέτες είχε την πρωτοβουλία αυτής της τηλεφωνικής επαφής.

Οι τόνοι είχαν ανέβει τις τελευταίες ημέρες μεταξύ των δύο συμμαχικών χωρών, με αφορμή την πρόταση του Τραμπ να αγοράσει τη Γροιλανδία από την Κοπεγχάγη.

Η Φρεντέριξεν χαρακτήρισε παράλογη την προσφορά του Αμερικανού προέδρου, ο οποίος ακύρωσε αμέσως την επίσημη επίσκεψη που επρόκειτο να πραγματοποιήσει στη Δανία –είχε προσκληθεί από τη βασίλισσα Μαργαρίτα– χαρακτηρίζοντας «αγενές» το ύφος της πρωθυπουργού.

Η Φρεντέριξαν από την πλευρά της είπε ότι πιστεύει ότι οι σχέσεις της χώρας της με τις ΗΠΑ δεν θα επηρεαστούν από αυτήν την αντιπαράθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.