Συνοδος G7: Οι ηγέτες στη G7 «τα πάνε πολύ καλά» το μήνυμα του Ντ.Τραμπ

Συνοδος G7: Οι ηγέτες στη G7 «τα πάνε πολύ καλά» το μήνυμα του Ντ.Τραμπ

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απέρριψε τις αναφορές του Τύπου περί εντάσεων μεταξύ των ηγετών της G7 που συναντώνται στη Μπιαρίτς της Γαλλίας, τονίζοντας ότι «όλοι τα πάνε καλά μεταξύ τους».

«Προτού φτάσω στη Γαλλία τα Ψευδή και Απεχθή Μέσα έλεγαν ότι οι σχέσεις με τις άλλες 6 χώρες της G7 είναι πολύ τεταμένες και ότι οι δύο ημέρες συναντήσεων θα είναι καταστροφικές», έγραψε στο Twitter ο Τραμπ λίγη ώρα προτού συναντηθεί με τον Βρετανό πρωθυπουργό Μπόρις Τζόνσον.

Οι ηγέτες στη G7 «τα πάνε πολύ καλά» το μήνυμα του Τραμπ

«Έχουμε πολύ καλές συναντήσεις, οι Ηγέτες τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους και η Χώρα μας, οικονομικά, τα πάει πολύ καλά—μιλάνε για αυτή σε όλο τον κόσμο!», πρόσθεσε ο Τραμπ.

Στο μεταξύ σε χθεσινή του ανάρτηση στο Twitter ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τη γεύμα που είχε με τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν, αναφερόμενος όμως σε έναν λογαριασμό στο Twitter που τον παρωδεί, αντί για τον επίσημο λογαριασμό του Μακρόν.

«Μόλις γευμάτισα με τον Γάλλο πρόεδρο @EmanuelMacrone. Πολλά καλά πράγματα συμβαίνουν για τις δύο χώρες μας», έγραψε ο Τραμπ παραπέμποντας όμως σε λάθος λογαριασμό Twitter.

Τραμπ ο «εκλεκτός» και οι κακεντρεχείς δημοσιογράφοι

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε μια σειρά άλλων αναρτήσεων μάλιστα ο Αμερικανός πρόεδρος εξήγησε ότι όταν δήλωσε ότι είναι «ο εκλεκτός» για να τα βάλει με την Κίνα, «ειρωνευόταν».
Επέμεινε μάλιστα ότι οι δημοσιογράφοι δεν θα έπρεπε να έχουν θεωρήσει σοβαρά τα σχόλιά του αυτά. «Όταν κοίταξα προς τον ουρανό και είπα χαριτολογώντας “Είμαι ο εκλεκτός” σε συνέντευξη Τύπου πριν δύο ημέρες, αναφερόμενος στο εμπόριο με την Κίνα, δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι τα μέσα θα ισχυρίζονταν ότι έχω “σύμπλεγμα Μεσσία”».
«Γνώριζαν ότι χαριτολογούσα, ότι το έλεγα σαρκαστικά και ότι απλώς … έκανα πλάκα. Χαμογελούσα και κοίταξα προς τα πάνω και γύρω. Οι ΠΟΛΛΟΙ δημοσιογράφοι που ήταν μαζί μου επίσης χαμογελούσαν. Γνώριζαν την ΑΛΗΘΕΙΑ», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.