ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Το ελικόπτερο του Τραμπ μου κατέστρεψε το γκαζόν»

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Το ελικόπτερο του Τραμπ μου κατέστρεψε το γκαζόν»

Τι κι αν κάθεται στον θρόνο αρκετές δεκαετίες, η βασίλισσα Ελισάβετ δεν έχει χάσει το χιούμορ της.

Διάθεση για… πλάκα είχε η Βασίλισσα Ελισάβετ, κατά τη συνάντηση της με τον Αυστραλό Πρωθυπουργό, Σκοτ Μόρισον, κατά την επίσκεψη του τελευταίου στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο πλαίσιο των εορτασμών για την 75η επέτειο από την απόβαση στη Νορμανδία.

Συγκεκριμένα, η Βασίλισσα «παραπονέθηκε» για τη ζημιά που προκάλεσαν τα ελικόπτερα του Ντόναλντ Τραμπ στο γκαζόν του παλατιού του Μπάκιγχαμ, όταν κι εκείνος είχε συναντηθεί μαζί της, τον Ιούνιο. «Έλα να δεις το γκαζόν μου… έχει καταστραφεί!» φέρεται να είπε, αστευόμενη, η Βασίλισσα στον Μόρισον, σύμφωνα με τους Sunday Times.

https://twitter.com/calgary_spunky/status/1165450108076351490?s=20

Κατά την επίσκεψή του στο Ηνωμένο Βασίλειο, ο Τραμπ χρησιμοποιούσε τα ελικόπτερά του για επισκεφτεί τη Βασίλισσα και αυτά προσγειώνονταν κι απογειώνονταν από την αυλή του παλατιού, αφήνοντας βαθιά σημάδια στο γκαζόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, το γκαζόν θεωρείται σήμα κατατεθέν των βρετανικών κήπων, έχει μακρά παράδοση και η Ελισάβετ δείχνει πως είναι φανατική υπέρμαχος αυτής της παράδοσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.