Ν.Φάρατζ σε Μπ.Τζόνσον: «Brexit χωρίς συμφωνία αλλιώς θα σε πολεμήσω»

Ν.Φάρατζ σε Μπ.Τζόνσον: «Brexit χωρίς συμφωνία αλλιώς θα σε πολεμήσω»

Ο επικεφαλής του κόμματος του Brexit, Νάιτζελ Φάρατζ ζήτησε από τον πρωθυπουργό της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, να οδηγήσει την χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρίς συμφωνία, απειλώντας τον ότι θα τον πολεμήσει «από κάθε θέση».

«Σε αυτό το σημείο που έχουμε φτάσει, μία μη συμφωνία είναι η καλύτερη συμφωνία» είπε ο Φάρατζ απευθυνόμενος σε περισσότερους από 500 κοινοβουλευτικούς του υποψηφίους του κόμματός του, που πήρε την πρωτιά στις ευρωεκλογές του Μαΐου.

«Αν, κύριε Τζόνσον επιμείνετε στην συμφωνία για αποχώρηση, θα σας πολεμήσουμε με κάθε τρόπο στις επόμενες εκλογές», τόνισε ο ευρωσκεπτικιστής Φάρατζ.

Ο ίδιος προειδοποίησε τον Μπόρις Τζόνσον να μην προχωρήσει σε συμφωνία με τις Βρυξέλλες, προτρέποντάς τον να ακολουθήσει ένα «καθαρό Brexit».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Βρετανοί πολιτικοί παραμένουν ακόμα διχασμένοι για το πώς και αν θα πρέπει να γίνει η αποχώρηση από την ΕΕ, ενώ το συνεχιζόμενο αδιέξοδο έχει πυροδοτήσει σενάρια ακόμα και για διεξαγωγή εκλογών στην Μεγάλη Βρετανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.