Έξαλλος ο Μ.Σαλβίνι με τη Μίλαν: «Αυτή η ομάδα είναι για γέλια»

Έξαλλος ο Μ.Σαλβίνι με τη Μίλαν: «Αυτή η ομάδα είναι για γέλια»

Ο Ματέο Σαλβίνι είναι ποδοσφαιρόφιλος και αγαπάει ιδιαίτερα την Μίλαν, η οποία όμως τελευταία δεν τα πάει και τόσο καλά.

Ο πρώην αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης, Ματέο Σαλβίνι, εξέφρασε την έντονη απογοήτευση του μετά την ήττα της αγαπημένης του Μίλαν με 2-0 από την Ίντερ στο «Σαν Σίρο»

Ο Ματέο Σαλβίνι παρακολούθησε δια ζώσης την Μίλαν να χάνει με 2-0 από την Ίντερ στο «Σαν Σίρο» για την Serie A και μετά το τέλος του αγώνα ήταν πολύ επικριτικός για την αγαπημένη του ομάδα. Ο πρώην αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης και οπαδός των «ροσονέρι» τα έβαλε με όλους, από τη διοίκηση μέχρι και τους Μαλντίνι-Μπόμπαν, αλλά φυσικά και τους ποδοσφαιριστές.

«Αυτή η Μίλαν είναι για γέλια. Πρώτη μου φορά φεύγω τόσο νωρίς από ένα ντέρμπι. Δεν άντεξα άλλο να βλέπω τον Μπίλια να εκτελεί το φάουλ στην κερκίδα. Ο Ροντρίγκες είναι άθλιος, ο Σούσο έχει να παίξει καιρό μπάλα και η διοίκηση κάνει τι; Μόνο ο Ράφαελ Λεάο έπαιξε καλά και τον έκαναν αλλαγή. Ίσως τελικά να μην φταίει ο Γκατούζο, ίσως ο προπονητής να μην μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Κάποιοι πληρώνονται για να κερδίζουν και δεν το κάνουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πόσες φορές έχουν γίνει κακές επιλογές στις μεταγραφές. Μήπως τελικά δεν είναι δεδομένο μεγάλοι παίκτες να γίνονται διευθυντές; Όταν έχεις για διοίκηση έναν επενδυτικό όμιλο, στο τέλος της ημέρας καταντάς ένας αριθμός στον υπολογιστή», ανέφερε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.