Άνευ προηγουμένου επίθεση Μ.Τσαβούσογλου σε Ε.Μακρόν: Τον παρομοίασε με… κόκορα

Άνευ προηγουμένου επίθεση Μ.Τσαβούσογλου σε Ε.Μακρόν: Τον παρομοίασε με… κόκορα

Επίθεση στον πρόεδρο της Γαλλίας, Εμμάνουελ Μακρόν εξαπέλυσε ο υπουργός εξωτερικών της Τουρκίας, Μεβλούτ Τσαβούσογλόυ.

Ο Τσαβούσογλου απαντώντας στις δηλώσεις Μακρόν πως η Ευρώπη δεν πρέπει να ενδώσει στις πιέσεις της Τουρκίας για το μεταναστευτικό, εξαπέλυσε μια άνευ προηγουμένου επίθεση παρομοιάζοντας τον Γάλλο πρόεδρο με… κόκορα που “λαλεί ενώ τα πόδια του είναι καλυμμένα με λάσπη”

Μιλώντας στο τουρκικό πρακτορείο Anadolu, ο Τσαβούσογλου είπε μεταξύ άλλων πως ο Μακρόν «ξεπέρασε τα όριά του, δυσφημώντας την Τουρκία για την ελευθερία της έκφρασης» και αναρωτήθηκε “πόσους μετανάστες έχει δεχθεί στη χώρα του; Αντίθετα, φιλοξένησε τρομοκράτες του YPG / PKK στο Μέγαρο των Ηλυσίων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.