ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Συμφώνησαν οι ΥΠΕΞ της ΕΕ για το θέμα της Τουρκίας – Αυτά είναι τα μέτρα που αποφάσισαν

Συμφώνησαν οι ΥΠΕΞ της ΕΕ για το θέμα της Τουρκίας – Αυτά είναι τα μέτρα που αποφάσισαν

Η Ευρωπαϊκή Ένωση φαίνεται να έλαβε μέτρα που αφορούν την τουρκική επιχείρηση στη Συρία αλλά και τις γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ, ανέφερε η Ύπατη Εκπρόσωπος για θέματα εξωτερικής πολιτικής της ΕΕ Φεντερίκα Μογκερίνι.

«Η Ευρώπη είναι ενωμένη» αναφέρει σε ανάρτηση της στο τουίτερ η Φεντερίκα Μογκερίνι μετά την ολοκλήρωση του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων που πραγματοποιήθηκε στο Λουξεμβούργο.
https://twitter.com/FedericaMog/status/1183706464759758850

Η ΕΕ δείχνει να έχει λάβει συγκεκριμένες πλέον αποφάσεις για την Τουρκία με τη Λευκωσία να εκτιμά πως το κλίμα είναι ευνοϊκό για την επιβολή στοχευμένων μέτρων, τόσο για την κυπριακή ΑΟΖ όσο και για την εισβολή στη Συρία.

Oι Υπουργοί Εξωτερικών των κρατών-μελών αποφάσισαν:

  • Την απαγόρευση εισόδου στην ΕΕ για όλους όσους εμπλέκονται ή είναι υπεύθυνοι για τις γεωτρήσεις.
  • Το πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων για φυσικά και νομικά πρόσωπα που εμπλέκονται στις γεωτρήσεις.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές μετά την σημερινή πολιτική απόφαση, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Εξωτερικής Δράσης θα ετοιμάσει το νομοθετικό πλαίσιο, και ακολούθως θα καταρτιστεί ο κατάλογος εταιριών και προσώπων που θα επηρεαστούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.