Ντ.Τραμπ: «Συγχαρητήρια στον Τζάστιν Τριντό για την θαυμάσια νίκη του που κέρδισε έπειτα από σκληρό αγώνα»

Ντ.Τραμπ: «Συγχαρητήρια στον Τζάστιν Τριντό για την θαυμάσια νίκη του που κέρδισε έπειτα από σκληρό αγώνα»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συνεχάρη τον πρωθυπουργό του Καναδά και ηγέτη του κόμματος των Φιλελευθέρων Τζάστιν Τριντό τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης για τη νίκη του στις ομοσπονδιακές βουλευτικές εκλογές στον Καναδά που διεξήχθησαν χθες.

Τα ως τώρα αποτελέσματα των εκλογών υποδεικνύουν ότι ο Τριντό θα αναλάβει δεύτερη θητεία, μολονότι το κόμμα του δεν θα διαθέτει την πλειοψηφία των εδρών στο κοινοβούλιο στην Οτάβα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Συγχαρητήρια στον Τζάστιν Τριντό για την θαυμάσια νίκη του που κέρδισε έπειτα από σκληρό αγώνα», ανέφερε ο Ρεπουμπλικάνος ένοικος του Λευκού Οίκου μέσω Twitter, επαινώντας τον Καναδό πρωθυπουργό διότι υπηρετεί «καλά» τη χώρα του και εκφράζοντας την ελπίδα ότι θα συνεχίσει να «συνεργάζεται μαζί του» για τη «βελτίωση της κατάστασης στις δύο χώρες μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.