ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σκόπια: Αποχή της αντιπολίτευσης από τις δημοτικές εκλογές

Σκόπια: Αποχή της αντιπολίτευσης από τις δημοτικές εκλογές

  Με αποχή από τις δημοτικές εκλογές της 24ης Μαρτίου και ομαδική παραίτηση των 42 βουλευτών του συνασπισμού υπό τη Σοσιαλδημοκρατική Ένωση (SDSM) του Μπράνκο Τσερβένκοφσκι, απαντά η αντιπολίτευση στο «όχι» του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών.

  Δεν υπάρχει συμφωνία με τον Νίκολα Γκρούεφσκι για τη διεξαγωγή πρόωρων βουλευτικών εκλογών και ως εκ τούτου ο συνασπισμός της αντιπολίτευσης εμμένει στη θέση για αποχή από τις δημοτικές εκλογές, δήλωσε ο  αντιπρόεδρος του SDSM Γκόρνταν Γκεοργκίεφ  ο κ. Γκεοργκίεφ.

  Ο αντιπρόεδρος του SDSM δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις κατηγορίες που εξαπέλυσε πρόσφατα ο κ. Γκρούεφσκι σε βάρος του Μπράνκο Τσερβένκοφσι ότι επιμένει να συντηρεί την πολιτική κρίση στη χώρα, διακυβεύοντας την ευρωπαϊκή της προοπτική. «Σε λίγο», είχε πει ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ, «ο πιο γνωστός Έλληνας δεν θα είναι πλέον ο Ζορμπάς, αλλά ο Τσερβένκοφσκι, καθώς με τις κινήσεις του εξυπηρετεί τις επιδιώξεις της Ελλάδας να μην λάβει η χώρα ημερομηνία έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ε.Ε.».

  «Δεν ξέρω πώς μπορεί να σχολιάσει κάποιος με πολιτικούς όρους τις αναφορές αυτές του κ.Γκρούεφσκι. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι στην επιστημονική ορολογία, τέτοιες κατηγορίες εξαπολύει μόνο άτομο με διχασμένη προσωπικότητα», ήταν το σχόλιο του κ. Γκεοργκίεφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.