ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Εντυπωσιακή η σύζυγος του Σι Τζινπίνγκ στην Αθήνα – Σικάτη με μίνιμαλ εμφάνιση (φωτο)

Εντυπωσιακή η σύζυγος του Σι Τζινπίνγκ στην Αθήνα – Σικάτη με μίνιμαλ εμφάνιση (φωτο)

Στην Αθήνα με τη σύζυγό του Πενγκ Λιγουάν έφτασε το βράδυ της Κυριακής ο πρόεδρος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ.

Σι Τζινπίνγκ και Πενγκ Λιγουάν βρέθηκαν σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, όπου ο Κινέζος πρόεδρος κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη. Από εκεί, μετέβησαν στο Προεδρικό Μέγαρο όπου ο Σι Τζινπίνγκ είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο.

Φωτογραφίες: Η σύζυγος του Σι Τζινπίνγκ Πενγκ Λιγουάν στην Αθήνα

Την ώρα που ο Σι Τζινπίνγκ συναντήθηκε με τον Προκόπη Παυλόπουλο, η Πενγκ Λιγουάν είχε τετ α τετ με την Σίσσυ Παυλοπούλου.

Η Πενγκ Λιγουάν ήταν ιδιαίτερα κομψή, επιλέγοντας ένα μίνιμαλ outfit.

Η σύζυγος του Σι Τζινπίνγκ επέλεξε ένα λευκό midi φόρεμα με nude πανωφόρι, τα οποία συνδύασε με ασορτί γόβες και φάκελο.

Τα κόκκινα σκουλαρίκια και το πράσινο βραχιόλι έδιναν χρώμα στο σύνολο. Η Πενγκ Λιγουάν είναι γνωστή για τις εμφανίσεις της με ρούχα γνωστών οίκων μόδας, ωστόσο, φημίζεται για το παραδοσιακό κινεζικό στιλ της, το οποίο πιστώνεται στην σχεδιάστρια Ma Ke.

Από την άλλη η Σίσσυ Παυλοπούλου φόρεσε ένα κόκκινο ταγέρ με μαύρα παπούτσια και τσάντα στην ίδια απόχρωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.