ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μόνος… χωρίς αντίπαλο ο Μπόρις Τζόνσον: Αγγίζει το 40% στις δημοσκοπήσεις ο Βρετανός πρωθυπουργός

Μόνος… χωρίς αντίπαλο ο Μπόρις Τζόνσον: Αγγίζει το 40% στις δημοσκοπήσεις ο Βρετανός πρωθυπουργός

Στο 39% οι Συντηρητικοί, σταθερά στο 31% οι Εργατικοί, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, που δείχνει πως ο Μπόρις Τζόνσον… αντέχει και πάει για νίκη στις εκλογές.

Οι Συντηρητικοί του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον διεύρυναν το προβάδισμά τους επί του αντιπολιτευόμενου Εργατικού κόμματος, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση που διενεργήθηκε από την εταιρεία ICM για λογαριασμό του πρακτορείου Reuters ενόψει των εκλογών της 12ης Δεκεμβρίου.

Κι όλα αυτά, βέβαια, παρά το ότι δεν κατάφερε να φέρει το αποτέλεσμα που υποσχέθηκε για το Brexit.

Οι Συντηρητικοί συγκεντρώνουν ποσοστό 39% (αύξηση μιας μονάδας) ενώ οι Εργατικοί παραμένουν σταθερά στο 31%

Σταθερό παραμένει και το ποσοστό των φιλοευρωπαίων Φιλελεύθερων Δημοκρατών, στο 15%. Αντίθετα, πτώση κατά μία μονάδα, στο 8%, καταγράφει το κόμμα Brexit του Νάιτζελ Φάρατζ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε στο χρονικό διάστημα 8-11 Νοεμβρίου σε δείγμα 2.035 ψηφοφόρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.