ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Πληρωμένη» απάντηση Αιγύπτιου ΥΠΕΞ σε Ρ.Τ.Ερντογάν: «Αστείοι οι ισχυρισμοί του για την αιγυπτιακή οικονομία»

«Πληρωμένη» απάντηση Αιγύπτιου ΥΠΕΞ σε Ρ.Τ.Ερντογάν: «Αστείοι οι ισχυρισμοί του για την αιγυπτιακή οικονομία»

Συνεχίζει η Αίγυπτος να μην αφήνει αναπάντητες τις εναντίον της δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Έτσι, σε χθεσινή εκπομπή της αιγυπτιακής τηλεόρασης MBC, ο Υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου Σάμεχ Σούκρι χαρακτήρισε «αστείους» τους ισχυρισμούς του Ερντογάν, σύμφωνα με τον οποίον «η Τουρκία δεν είναι σαν την Αίγυπτο» και ότι δήθεν «η αιγυπτιακή οικονομία συρρικνώνεται».

Μιλώντας τηλεφωνικά στο αιγυπτιακό κανάλι, ο επικεφαλής της αιγυπτιακής διπλωματίας δικαιολόγησε την άποψή του αυτή, αναφερόμενος στα πολλά εθνικά έργα στη Χώρα του Νείλου αλλά και στις θετικές εκθέσεις διεθνών οικονομικών και πολιτικών θεσμών, καθώς επίσης και στην πτώση της τιμής του δολαρίου στις αιγυπτιακές τράπεζες, επισημαίνοντας ότι όλα αυτά τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι οι ισχυρισμοί Ερντογάν είναι λανθασμένοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Επίσης, ο Αιγύπτιος ΥΠΕΞ μίλησε για τη μείωση κατά οκτώ ποσοστιαίες μονάδες του ποσοστού ανεργίας στην Αίγυπτο αλλά και στη σημαντική οικονομική ανάπτυξη της χώρας κατά 5,8%, που αποτελούν θετικούς οικονομικούς δείκτες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.