Στην Ουάσινγκτον ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν – Συνάντηση υψηλού πολιτικού ρίσκου με τον Ν.Τράμπ (βίντεο – φωτό)

Στην Ουάσινγκτον ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν – Συνάντηση υψηλού πολιτικού ρίσκου με τον Ν.Τράμπ (βίντεο – φωτό)

Στην Ουάσινγκτον βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τετάρτης, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν εν όψει της συνάντησης του με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με τη σύζυγό του, Εμινέ, και την ακολουθία τους, θα γίνουν δεκτοί στον Λευκό Οίκο από τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, και την Πρώτη Κυρία, Μελάνια Τραμπ, στις 12 το μεσημέρι.

Θα ακολουθήσει 20λεπτη συνάντηση των δύο προέδρων, παρουσία και των συζύγων τους και στις 12:30 θα αρχίσουν οι διμερείς συνομιλίες. Στη 1 το μεσημέρι υπάρχει διευρυμένο γεύμα εργασίας με συμμετοχή και των συνεργατών τους και στις 3:10 οι δύο πρόεδροι θα δώσουν δημοσιογραφική διάσκεψη στο Ανατολικό Δωμάτιο του Λευκού Οίκου.

Λίγο μετά την άφιξή του στο ξενοδοχείο, ο Ερντογάν εμφανίστηκε στο παράθυρο του δωματίου του και χαιρέτησε τους… λιγοστούς οπαδούς του, που βρίσκονταν με σημαίες της Τουρκίας, στο απέναντι πεζοδρόμιο, και κρατούσαν πανό που έγραφαν “αγαπάμε τον πρόεδρο Ερντογάν” και “σταματήστε την τρομοκρατία του ΡΚΚ”.

https://twitter.com/masoud_aqil/status/1194406275179798528

Φυσικά, όπως και στις προηγούμενες επισκέψεις του Ερντογάν στις ΗΠΑ, υπάρχουν και οι διαδηλωτές που αντιδρούν έντονα στην επίσκεψή του και φρόντισαν να το δείξουν από την πρώτη στιγμή.

Στο ξενοδοχείο, όπου διαμένει ο Τούρκος πρόεδρος, εμφανίστηκε με προτζέκτορα η φωτογραφία του με το μήνυμα: “Ο Ερντογάν κοιμάται εδώ, 864 μωρά κοιμούνται στις φυλακές του“, ενώ τοιχοκόλλησαν και το εξής: “Ο μεγαλύτερος διώκτης των δημοσιογράφων κοιμάται εδώ“.

https://twitter.com/ademyarslan/status/1194401458936066080

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή, όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο που διαμένει ο Ερντογάν, είναι δρακόντεια. Πέρα από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, έχουν τοποθετηθεί και φορτηγά, κατά μήκος του ξενοδοχείου, ώστε να μην μπορεί κανείς να παρκάρει ή να σταματήσει εκεί, έστω και για λίγα λεπτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.