ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στο Λονδίνο ο Τραμπ στια αρχές Δεκεμβρίου για τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ

Στο Λονδίνο ο Τραμπ στια αρχές Δεκεμβρίου για τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα μεταβεί στις αρχές Δεκεμβρίου στο Λονδίνο για να συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ και θα γίνει δεκτός από τη Βασίλισσα Ελισάβετ στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, ανακοινώθηκε σήμερα από τον Λευκό Οίκο.

Ο Τραμπ θα βρεθεί συνεπώς στη Βρετανία τις τελευταίες ημέρες της προεκλογικής εκστρατείας για τις βουλευτικές εκλογές της 12ης Δεκεμβρίου, οι οποίες θα έχουν κρίσιμη σημασία για το ζήτημα του Brexit.

Η σύνοδος κορυφής, που έχει προγραμματισθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο στις 3 και 4 Δεκεμβρίου για τα 70 χρόνια του ΝΑΤΟ, θα διεξαχθεί σ` ένα πολυτελές συγκρότημα για γκολφ κοντά στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο Αμερικανός Πρόεδρος προτίθεται να συζητήσει τις αμυντικές δαπάνες και την αντιμετώπιση των απειλών «που προέρχονται από τον κυβερνοχώρο, αυτών που επηρεάζουν κρίσιμες υποδομές μας και τηλεπικοινωνιακά δίκτυα, καθώς και αυτών που τίθενται από την τρομοκρατία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.