ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λονδίνο: Διαδηλώσεις γραφικών κατά Τζόνσον! – Λίγες ώρες μετά το επίσημο αποτέλεσμα των εκλογών

Λονδίνο: Διαδηλώσεις γραφικών κατά Τζόνσον! – Λίγες ώρες μετά το επίσημο αποτέλεσμα των εκλογών

Όχι πάνω από 200 γραφικοί πραγματοποίησαν σήμερα πορεία στο κέντρο του Λονδίνου για να διαμαρτυρηθούν κατά του αποτελέσματος των βουλευτικών εκλογών(!) τραγουδώντας «Μπόρις Τζόνσον: Δεν είναι ο πρωθυπουργός μου» και «Μπόρις, Μπόρις, Μπόρις, ‘Έξω, Έξω, Έξω».

Οι διαδηλωτές κρατώντας πλακάτ που έγραφαν «Αψηφήστε την εξουσία των Τόρις» και «Ευπρόσδεκτοι οι πρόσφυγες» περπάτησαν με βήμα ταχύ από την πρωθυπουργική κατοικία στη Ντάουνινγκ Στριτ έως την πλατεία Τραφάλγκαρ υπό το βλέμμα μεγάλης αστυνομικής παρουσίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Συντηρητικοί του Τζόνσον κέρδισαν στις χθεσινές εκλογές με μεγάλη διαφορά. Σήμερα, ο Βρετανός πρωθυπουργός απηύθυνε έκκληση να «κλείσει» αυτή η περίοδος των διχασμών σε σχέση με το Brexit, οι οποίοι ταλάνισαν τη χώρα τα τελευταία τρισήμισι χρόνια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.