ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η θεία του Κιμ Γιονγκ Ουν επανεμφανίστηκε μετά από φήμες ετών ότι είχε εκτελεστεί από τον ίδιο

Η θεία του Κιμ Γιονγκ Ουν επανεμφανίστηκε μετά από φήμες ετών ότι είχε εκτελεστεί από τον ίδιο

Η Κιμ Κιονγκ Χούι, θεία του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν που θεωρείτο ότι είχε μεγάλη επιρροή στην Πιονγκγιάνγκ, εμφανίστηκε και πάλι δημοσίως για πρώτη φορά εδώ και πάνω από έξι χρόνια, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα.

Κρατικά μέσα ενημέρωσης δημοσίευσαν φωτογραφίες με την 73χρονη να κάθεται δίπλα στον Κιμ και τη σύζυγό του Ρι Σολ Γιου σε συναυλία στην Πιονγκγιάνγκ χθες.

Η Κιμ Κιονγκ Χούι είναι η χήρα του Γιανγκ Σονγκ Ταέκ, πανίσχυρου κάποτε θείου του ηγέτης της Βόρεια Κορέας, ο οποίος εκτελέστηκε το 2013.

Ο θάνατος του συζύγου της πυροδότησε εικασίες ότι και η ίδια η Κιμ Κιονγκ Χούι ήταν θύμα επιχείρησης πολιτικής εκκαθάρισης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον Μάιο του 2015, οι μυστικές υπηρεσίες της Νότιας Κορέας χαρακτήρισαν αβάσιμες τις αναφορές του αμερικανικού δικτύου CNN ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν διέταξε να δηλητηριαστεί η θεία του.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.