ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στη Μόσχα αύριο ο Μ. Νετανιάχου: Συνάντηση με τον Πούτιν για το αμερικανικό σχέδιο για την Μέση Ανατολή

Στη Μόσχα αύριο ο Μ. Νετανιάχου: Συνάντηση με τον Πούτιν για το αμερικανικό σχέδιο για την Μέση Ανατολή

Ο ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου θα μεταβεί αύριο από την Ουάσινγκτον στην Μόσχα για να συναντήσει τον πρόεδρο Πούτιν.

Σκοπός του ταξιδιού του Νετανιάχου είναι να ενημερώσει τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν για το Αμερικανό σχέδιο ειρήνευσης στην Μέση Ανατολή, δήλωσε στο πρακτορείο TASS η εκπρόσωπος Τύπου της ισραηλινής κυβέρνησης Άννα Γιόναθαν Λέους.

Από το Κρεμλίνο ανακοινώθηκε πως ο Πούτιν θα συναντηθεί με τον Νετανιάχου μεθαύριο Πέμπτη 30 Ιανουαρίου.

«Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ετοιμάζεται να ταξιδέψει την Τετάρτη από τις ΗΠΑ στην Μόσχα με σκοπό να παρουσιάσει στον πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντίμιρ Πούτιν την ‘συμφωνία του αιώνα’ του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ και να συζητήσει μαζί του διάφορα περιφερειακά ζητήματα», δήλωσε Άννα Γιόναθαν Λέους.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός βρίσκεται στην Ουάσινγκτον όπου είχε συνομιλίες με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι η κυβέρνησή του θα παρουσιάσει σήμερα το ειρηνευτικό σχέδιο για τη Μέση Ανατολή. Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε ότι η ισραηλινή πλευρά υποστήριξε την αμερικανική πρωτοβουλία, ενώ η παλαιστινιακή πλευρά κατά την άποψή του θα την εγκρίνει μελλοντικά. Σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόεδρο, υπέρ του ειρηνευτικού σχεδίου τάσσονται «πολλές αραβικές χώρες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Ρώσου προέδρου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε σήμερα ότι η Μόσχα δεν σχολιάζει το ειρηνευτικό σχέδιο της Ουάσιγκτον για τη Μέση Ανατολή, επειδή προς το παρόν δεν γνωρίζει την ουσία του κειμένου της συμφωνίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.