Ο Μπέπε Γκρίλο χαρακτηρίζει “αλαζόνα και ελλιπούς πολιτικής ευφυίας” των Πέερ Στάινμπρουκ

Ο Μπέπε Γκρίλο χαρακτηρίζει “αλαζόνα και ελλιπούς πολιτικής ευφυίας” των Πέερ Στάινμπρουκ

“Αλαζόνα και πολιτικά όχι ιδιαίτερα έξυπνο” χαρακτήρισε σήμερα τον Πέερ Στάινμπρουκ, τον υποψήφιο του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος (SPD) για την καγκελαρία της Γερμανίας ο Ιταλός ηθοποιός Μπέπε Γκρίλο, ο ηγέτης του Κινήματος Πέντε Αστέρων (M5S).

“Ο Πέερ Στάινμπρουκ, ο υποψήφιος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος για την καγκελαρία στη θέση της Άγγελας Μέρκελ σχολίασε τα αποτελέσματα των εκλογών μας λέγοντας ότι τρομοκρατήθηκε που κέρδισαν δυο κλόουν, αναφερόμενος στα ποσοστά που συγκέντρωσαν το M5S και το PdL, το δεξιό κόμμα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι”, υπενθύμισε ο Γκρίλο στο μπλογκ του.

“Επί της ουσίας, χαρακτήρισε ηλίθιους τους 8.700.00 Ιταλούς που ψήφισαν το M5S και τους 7.300.000 Ιταλούς που επέλεξαν το PdL. Είναι μια προσβλητική δήλωση που φανερώνει την αλαζονεία και την ελλιπή πολιτική ευφυΐα” του Γερμανού πολιτικού, πρόσθεσε ο Γκρίλο.

Το βράδυ της Τρίτης ο Στάινμπρουκ αναφερόμενος στους Γκρίλο και Μπερλουσκόνι, είπε ότι ο πρώτος είναι “αληθινός επαγγελματίας κλόουν” ενώ ο δεύτερος είναι “κλόουν με μια δόση τεστοστερόνης”, αναφερόμενος στα σεξουαλικά σκάνδαλα στα οποία είχε εμπλακεί ο πρώην πρωθυπουργός.

Μετά τις δηλώσεις αυτές ο πρόεδρος της Ιταλίας Τζόρτζο Ναπολιτάνο, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Γερμανία, ματαίωσε τη συνάντηση που επρόκειτο να έχει με τον Στάινμπρουκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.