Υπέρ των γάμων των ομοφυλόφιλων ο Ομπάμα

Υπέρ των γάμων των ομοφυλόφιλων ο Ομπάμα

Στις ΗΠΑ, η κυβέρνηση του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα θα ζητήσει από το Ανώτατο Δικαστήριονα επιτρέψει οι γάμοι ατόμων του ιδίου φύλου να επαναληφθούν στην Καλιφόρνια, το μεγαλύτερο βήμα που έχει κάνει ο κ. Ομπάμα υπέρ των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, δήλωσε σήμερα ένας κυβερνητικός αξιωματούχος.

Η σημερινή ημέρα (Πέμπτη) είναι η καταληκτική διορία για να καταθέσει υπόμνημα η κυβέρνηση προς το δικαστήριο για μια υπόθεση που πρόκειται να υποστηριχθεί στις 26 Μαρτίου, σχετικά με το εάν ο νόμος της Καλιφόρνιας του 2008, που είναι γνωστός και ως “Πρόταση 8” (Proposition 8), είναι συνταγματικός.

Ο αξιωματούχος επιβεβαίωσε με τον τρόπο αυτό ένα ρεπορτάζ του δικτύου NBC σχετικά με τα σχέδια της κυβέρνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.