ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μ.Τσαβούσογλου: «Ο Ρ.Τ.Ερντογάν θα έχει τηλεφωνική συνομιλία με τον Ρώσο ομόλογό του για την κατάσταση στην Ιντλίμπ»

Μ.Τσαβούσογλου: «Ο Ρ.Τ.Ερντογάν θα έχει τηλεφωνική συνομιλία με τον Ρώσο ομόλογό του για την κατάσταση στην Ιντλίμπ»

Τηλεφωνική συνομιλία για την κατάσταση στην Ιντλίμπ της Συρίας θα έχει ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με τον Τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν, όπως έκανε γνωστό ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Όπως δήλωσε, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο NTV: «Ο πρόεδρος (σ.σ. Ταγίπ Ερντογάν) θα έχει τηλεφωνική συνομιλία με τον Ρώσο ομόλογό του για να συζητήσουν την κατάσταση στην Ιντλίμπ».

Πρόσθεσε ότι η Ρωσία και το Ιράν, ως χώρες – εγγυητές, θα πρέπει να σταματήσουν τις επιθέσεις του συριακού στρατού στην επαρχία Ιντλίμπ.

Προηγήθηκε η κατάρριψη ελικοπτέρου του συριακού στρατού από εξτρεμιστές που εκτίναξε την ένταση στη Συρία, ενώ ο Ταγίπ Ερντογάν προειδοποίησε ότι η συριακή κυβέρνηση θα πληρώσει «πολύ ακριβό τίμημα» για τις χθεσινές (σ.σ. Δευτέρα) επιθέσεις σε Τούρκους στρατιώτες.

Όπως ανέφερε το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών: «ο συριακός στρατός αποχώρησε από το Ναϊράμπ της Ιντλίμπ. Έγινε γνωστό ότι ελικόπτερο που ανήκε σε αυτόν (σ.σ. συριακό στρατό) καταρρίφθηκε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Τουρκία πρόσφατα κατηγόρησε τη Συρία για επιθέσεις σε παρατηρητήρια στην Ιντλίμπ που προκάλεσαν το θάνατο Τούρκων στρατιωτών. Ο Ταγίπ Ερντογάν επανέλαβε τις απειλές κατά της Συρίας αναφέροντας ότι «θα υπάρξει και συνέχεια. Θα πληρώσουν πολύ ακριβό τίμημα» και προανήγγειλε ότι θα ανακοινώσει την Τετάρτη τα επόμενα βήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.