Ε. Μακρόν: «Η Ρωσία θα συνεχίσει να παρεμβαίνει στις γαλλικές εκλογές»

Ε. Μακρόν: «Η Ρωσία θα συνεχίσει να παρεμβαίνει στις γαλλικές εκλογές»

Την άποψη ότι η Ρωσία θα συνεχίσει να προσπαθεί να επηρεάζει τις εκλογές στη Γαλλία, εξέφρασε ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος εκτίμησε παρ’ όλα αυτά ότι το ίδιο πράττουν και άλλες χώρες.

«Πιστεύω ότι η Ρωσία θα συνεχίσει να προσπαθεί να παρεμβαίνει, είτε άμεσα είτε έμμεσα. Δεν πιστεύω σε θαύματα, πιστεύω σε πολιτικές. Οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα, εφόσον διαθέτουν τα μέσα για να το πράξουν. Δεν πιστεύω ότι τα πράγματα θα αλλάξουν αυτόματα, από τη μία ημέρα στην άλλη» δήλωσε, μεταξύ άλλων, στο πλαίσιο της Διάσκεψης για την Ασφάλεια, η οποία λαμβάνει χώρα στο Μόναχο.
Υπογράμμισε δε, ότι και άλλες χώρες προσπαθούν να πράξουν με παρεμφερή τρόπο.

«Υπάρχουν πάντα τέτοιοι παράγοντες, όταν έχουμε εκλογές. Δεν χρειάζεται να περιοριζόμαστε στη Ρωσία. Υπάρχουν και άλλες χώρες που πράττουν το ίδιο. Υπάρχουν ακροδεξιές αμερικανικές οργανώσεις, για παράδειγμα, που παρεμβαίνουν στις ευρωπαϊκές εκλογές».
Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετές χώρες της Δύσης έχουν κατηγορήσει τη Ρωσία για εμπλοκή στις εγχώριες εκλογικές αναμετρήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μόσχα, ωστόσο, έχει επανειλημμένως απορρίψει αυτές τις κατηγορίες, με τον υπουργό Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, να ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει καμία απόδειξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.