Τα περιστέρια «ψηφίζουν» Τραμπ: Το Λας Βέγκας γέμισε πουλιά με καπελάκια και ξανθιές περούκες (βίντεο)

Τα περιστέρια «ψηφίζουν» Τραμπ: Το Λας Βέγκας γέμισε πουλιά με καπελάκια και ξανθιές περούκες (βίντεο)

Περιστέρια ένθερμοι «υποστηριχτές» του προέδρου Τραμπ με καπελάκια MAGA (Make America Great Again – Κάνε την Αμερική Μεγάλη Ξανά) εθεάθησαν να πετούν στον ουρανό πάνω από το Λας Βέγκας, λίγο πριν τα ντιμπέιτ των Δημοκρατικών εκεί.

Συγκεκριμένα, μια ομάδα με την επωνυμία: PUTIN (Pigeons United To Interfere Now – Περιστέρια Ενωμένα Να Επέμβουν Τώρα) ισχυρίζεται ότι απελευθέρωσε περιστέρια με μικροσκοπικά καπελάκια MAGA πάνω από τον ουρανό του Λας Βέγκας, στη Νεβάδα των ΗΠΑ, για να υποστηρίξουν τον Αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ.

Μάλιστα, ένα από αυτά τα περιστέρια φορούσε και μια ξανθιά περούκα, σαν την εντυπωσιακή κόμη του προέδρου Τραμπ.

Τα περιστέρια φορούσαν κόκκινα καπελάκια με το προεκλογικό σύνθημα του Τραμπ: Κάντε Την Αμερική Μεγάλη Ξανά.
Σύμφωνα με την ομάδα, ήταν μια ενέργεια «εναέριας διαμαρτυρίας» και τα πουλιά απελευθερώθηκαν στην πόλη το βράδυ της Τρίτης, λίγο πριν την επίσκεψη του προέδρου Τραμπ στο Λας Βέγκας και τα προεδρικά ντιμπέιτ των Δημοκρατικών.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι οργανωτές της διαμαρτυρίας δημοσίευσαν κι ένα βίντεο με τα περιστέρια, ενώ ακούγεται κι ένας διάλογος από το κλασικό θρίλερ του Άλφρεντ Χίτσκοκ, «Τα πουλιά».

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.