ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ο Ντ.Τραμπ υπέγραψε συμφωνία για αγορά στρατιωτικού εξοπλισμού ύψους 3 δισ. δολαρίων με την Ινδία

Ο Ντ.Τραμπ υπέγραψε συμφωνία για αγορά στρατιωτικού εξοπλισμού ύψους 3 δισ. δολαρίων με την Ινδία

Στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη βρίσκεται από τη Δευτέρα ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, όπου και υπέγραψε και συμφωνία στρατιωτικού εξοπλισμού.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλτ Τραμπ πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Ινδία, στην οποία έφτασε χθες Δευτέρα.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον Τραμπ, Ουάσιγκτον και Νέο Δελχί υπέγραψαν δύο συμφωνίες, στις οποίες περιλαμβάνεται και η αγορά αμερικανικών στρατιωτικών ελικοπτέρων από την Ινδία.

«Αυτή ήταν μια πολύ παραγωγική επίσκεψη και για τις δύο χώρες. Νωρίτερα σήμερα, επεκτείναμε την αμυντική μας συνεργασία με συμφωνίες με την Ινδία για την αγορά, αξίας άνω των 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, προηγμένου αμερικανικού στρατιωτικού εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων των ελικοπτέρων Apache και MH-60 Romeo, τα καλύτερα 3, τα καλύτερα στον κόσμο».

Οι συμφωνίες αυτές θα ενισχύσουν τις κοινές μας αμυντικές δυνατότητες, καθώς οι στρατιωτικοί μας συνεχίζουν να εκπαιδεύονται και να επιχειρούν δίπλα-δίπλα», δήλωσε ο Τράμπ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου με τον Ινδό πρωθυπουργό Νάρεντρα Μόντι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι συμφωνίες προβλέπουν την απόκτηση 24 MH-60R Seahawk θαλάσσιων αεροσκαφών πολλαπλών αποστολών για το Ινδικό Ναυτικό και έξι επιθετικών ελικοπτέρων Apache.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ είχε παραχωρήσει ήδη μια μεγάλη ομιλία στην πόλη Αχμενταμπάντ, υποσχόμενος την καταπολέμηση της ισλαμιστικής τρομοκρατίας ενω αργότερα επισκέφθηκε το διάσημο Ταζ Μαχάλ πριν φύγει για την πρωτεύουσα της Ινδίας για τις συνομιλίες με τον Πρωθυπουργό Μόντι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.