ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Βρετανία: Επέστρεψαν εθελοντικά 20.000 συνταξιούχοι γιατροί & νοσηλευτές για να βοηθήσουν! – 750.000 οι εθελοντές!

Βρετανία: Επέστρεψαν εθελοντικά 20.000 συνταξιούχοι γιατροί & νοσηλευτές για να βοηθήσουν! – 750.000 οι εθελοντές!

Με βίντεο που ανήρτησε στο λογαριασμό του στο Twitter ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον αποκάλυψε ότι 20.000 γιατροί και νοσηλευτές που πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκαν από το εθνικό σύστημα υγείας NHS ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της κυβέρνησης να επιστρέψουν στα καθήκοντα τους, ώστε να βοηθήσουν στη μάχη κατά του κορωνοϊού.

Από το διαμέρισμά του στην Ντάουνινγκ Στριτ όπου βρίσκεται απομονωμένος ως επιβεβαιωμένος φορέας του Covid-19, ο κ. Τζόνσον ευχαρίστησε επίσης τους 750.000 πολίτες που προθυμοποιήθηκαν να συνδράμουν το NHS ως εθελοντές.

Έστειλε επίσης ιδιαίτερες ευχαριστίες στους φαρμακοποιούς της χώρας για τη βοήθεια που παρέχουν στους ασθενείς τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.