ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ιταλία: Γείτονες ένωσαν τα μπαλκόνια τους για να φάνε μαζί (φώτο)

Ιταλία: Γείτονες ένωσαν τα μπαλκόνια τους για να φάνε μαζί (φώτο)

Παρά την καραντίνα, δύο γείτονες στην Ιταλία κατάφεραν με πατέντα, να φάνε μαζί.

Μια φωτογραφία από την Ιταλία έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο δύο γείτονες καταφέρνουν να απολαμβάνουν μαζί το κυριακάτικο γεύμα τους, ενώνοντας τα μπαλκόνια τους με μια ξύλινη τάβλα.

Εστιατόρια και καφετέριες παραμένουν κλειστά, οπότε οι δύο αυτοί γείτονες από την πόλη Porto San Giorgio της Ιταλίας σκέφτηκαν ότι, αν ήθελαν να συνεχίσουν να απολαμβάνουν παρέα το ιερό γεύμα της Κυριακής, έπρεπε να βρουν τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να μην παραβούν τους κανόνες του social distancing.

Πώς λοιπόν θα μπορούσαν να φάνε μαζί αλλά από απόσταση; Οι δυο τους ένωσαν τα μπαλκόνια τους με μια μεγάλη ξύλινη τάβλα, δημιουργώντας ένα αυτοσχέδιο τραπέζι, το οποίο έστρωσαν με τραπεζομάντιλο και από πάνω τοποθέτησαν φαγητά και κρασί! Το στιγμιότυπο έγινε αμέσως viral και έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με διάσημα ιταλικά μέσα, όπως το Corriere della Sera και La Repubblica να δημοσιεύουν τη φωτογραφία στη σελίδα τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.