ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Διάγγελμα Πούτιν στο λαό του: «Προτεραιότητα της Ρωσίας: Η προστασία του εισοδήματος και της απασχόλησης» (βίντεο)

Διάγγελμα Πούτιν στο λαό του: «Προτεραιότητα της Ρωσίας: Η προστασία του εισοδήματος και της απασχόλησης» (βίντεο)

Στον λαό της Ρωσίας, απευθύνθηκε με διάγγελμά του, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η Ρωσία αντιμετωπίζει και αυτή με τη σειρά της την κρίση που έχει ξεσπάσει παγκοσμίως λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο το πρόβλημα δείχνει να μην είναι τόσο εκτενές όσο σε χώρες όπως η Ιταλία και οι ΗΠΑ, που, μάλιστα, δέχτηκαν και τη βοήθειά της.

Στην αρχή του διαγγέλματος του ο Πούτιν ευχαρίστησε τους πολίτες και το ιατρικό προσωπικό, αλλά και τους εθελοντές, για την υπεύθυνη στάση τους και τη βοήθειά τους.

Παράλληλα, σημείωσε πως οι «πληρωμένες διακοπές» θα συνεχιστούν μέχρι τέλη Απρίλη και υπογράμμισε πως αυτό το διάστημα της απομόνωσης βοήθησε τη χώρα να κερδίσει χρόνο.

Αναφορικά με την ανάσχεση του ιού, σημείωσε πως οι εξουσίες των περιφερειών θα ενισχυθούν και σχολίασε την ίδια στιγμή πως απαιτείται μια διαφορετική προσέγγιση στους περιορισμούς που επιβάλλονται.

Ο Ρώσος Πρόεδρος, υπογράμμισε πως η Μόσχα δεν έχει καταφέρει να αλλάξει δραστικά την κατάσταση γύρω από τον ιό στην περιφέρεια της.

Έκανε, την ίδια στιγμή σαφές, πως προτεραιότητα της χώρας του είναι η προστασία του εισοδήματος και της απασχόλησης εν μέσω της πανδημίας.

Να σημειωθεί πως μέχρι την Πέμπτη, ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων COVID-19 σε όλο τον κόσμο έφτασε τις 900.000, με περισσότερους από 44.000 ανθρώπους να έχουν πεθάνει και περίπου 185.000 να έχουν αναρρώσει, σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Johns Hopkins.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.