ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Β. Πούτιν: Συνεχίζει να εργάζεται με τηλεργασία γι’ ακόμη μια εβδομάδα

Β. Πούτιν: Συνεχίζει να εργάζεται με τηλεργασία γι’ ακόμη μια εβδομάδα

Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα συνεχίσει να εργάζεται εξ αποστάσεως γι’ ακόμα μια εβδομάδα.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν θα συνεχίσει να εργάζεται εξ αποστάσεως για τουλάχιστον άλλη μια εβδομάδα, ειδικά μετά τη διαπίστωση πως ο επικεφαλής νοσοκομείου με ασθενείς του κορωνοϊού στη Μόσχα, βρέθηκε θετικός στον COVID-19, επεσήμανε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ την Κυριακή.

«Έχει περάσει μια εβδομάδα, ο κ. Πούτιν θα εργαστεί εξ αποστάσεως τουλάχιστον για μια ακόμη εβδομάδα ή και περισσότερο», ανέφερε ο Πεσκόφ, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Υπενθυμίζεται πως ο επικεφαλής του νοσοκομείου Κομουνάρκα της Μόσχας, όπου νοσηλεύονται ασθενείς με κορωνοϊό, Ντένις Προτσένκο, διαγνώστηκε με κορωνοϊό, εδώ και μερικές ημέρες.

«Νομίζω ότι η υπόθεση με τον συγκεκριμένο γιατρό απέδειξε ότι, παρά τις προφυλάξεις, το καλύτερο και μόνο αποτελεσματικό μέτρο είναι να μειωθούν οι φυσικές επαφές και αυτό ακριβώς έκανε ο πρόεδρος», σημείωσε ο Πεσκόφ στο τηλεοπτικό κανάλι Rossiya-1.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Πέμπτη, ο Ρώσος πρόεδρος σε διάγγελμά του προς τον λαό της Ρωσίας, σημείωσε πως οι «πληρωμένες διακοπές» θα συνεχιστούν μέχρι τέλη Απρίλη και υπογράμμισε πως αυτό το διάστημα της απομόνωσης βοήθησε τη χώρα να κερδίσει χρόνο ενώ έκανε γνωστό πως για το παραπάνω μέτρο υπογράμμισε και το σχετικό διάταγμα.

«Έχω αποφασίσει να επεκτείνω το καθεστώς των μη εργάσιμων ημερών μέχρι το τέλος του μήνα, δηλαδή μέχρι και την 30η Απριλίου. Τονίζω ότι οι μισθοί των εργαζομένων θα διατηρηθούν», υποστήριξε ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Πεσκόφ τόνισε πως μπορεί ενδεχομένως να επιβαρυνθεί η ρωσική οικονομία από αυτή την κατάσταση όμως «το σημαντικότερο για εμάς είναι η ζωή και η ευημερία των ανθρώπων», κατέληξε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.