ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σάλος στη Σκωτία: Η αρχίατρος «έσπαγε» την καραντίνα για να πηγαίνει στο… εξοχικό της

Σάλος στη Σκωτία: Η αρχίατρος «έσπαγε» την καραντίνα για να πηγαίνει στο… εξοχικό της

Σάλος ξέσπασε στην Σκωτία όταν διαπιστώθηκε ότι η αρχίατρος της χώρας, Κάθριν Κάλντεργουντ έλεγε στον κόσμο να μένει στο σπίτι λόγω κορωνοϊού αλλά εκείνη κάθε σαββατοκύριακο πήγαινε στο εξοχικό της!

Η Κάθριν Κάλντεργουντ παραιτήθηκε χθες, αφού η ίδια δεν τήρησε τη συμβουλή που είχε δώσει για παραμονή στο σπίτι κατά της εξάπλωσης της COVID-19 και ταξίδεψε στο εξοχικό της δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα.

Η ίδια δήλωσε ότι η δικαιολογημένη προσοχή στη συμπεριφορά της δημιουργεί τον κίνδυνο να παραβλεφθεί η σημαντική δουλειά που κάνουν η κυβέρνηση, αλλά και ο ιατρικός κόσμος, προκειμένου η Σκοτία να εμποδίσει την εξάπλωση της COVID-19.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Παραιτούμαι με βαριά καρδιά από τη θέση του αρχιάτρου» δήλωσε η Κάθριν Κάλντεργουντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.