ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ντ.Τραμπ: «Eπιταχύνουμε την οικονομική ανακούφιση για τους Αμερικανούς εργαζόμενους»

Ντ.Τραμπ: «Eπιταχύνουμε την οικονομική ανακούφιση για τους Αμερικανούς εργαζόμενους»

Το ενδεχόμενο να απολύσει από το Ναυτικό τον καπετάνιο του αεροπλανοφόρου Θιοντόρ Ρούζβελτ εξετάζει ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, όπως ο ίδιος δήλωσε κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης των δημοσιογράφων για τις εξελίξεις στην κρίση της πανδημίας covid-19 που έχει προκαλέσει ο νέος κορωνοϊός -μεταξύ άλλων και- στις ΗΠΑ.

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος δήλωσε ότι η ενέργεια του κάπτεν Μπρετ Γκρόζιερ να συντάξει επιστολή και να ζητήσει την εκκένωση του αεροπλανοφόρου, λόγω των κρουσμάτων κορωνοϊού που είχαν εντοπιστεί ανάμεσα στο πλήρωμα, επέδειξε «αδυναμία», συμπληρώνοντας με άκρως υποτιμητικό τρόπο, ότι «δεν θέλει να καταστρέψει κάποιον για μία… κακή μέρα που είχε».

Ο Μπρετ Γκρόζιερ έχει ήδη απαλλαγεί των καθηκόντων του από τη διοίκηση του αεροπλανοφόρου Θιοντόρ Ρούζβελτ, μετά από απόφαση του εκτελεστικού γραμματέα του Ναυτικού των ΗΠΑ. Όταν ο Τραμπ κλήθηκε να σχολιάσει τη χθεσινή δήλωση του Thomas Modly, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει «ανόητη» την ενέργεια του καπετάνιου Γκρόζιερ, αρκέστηκε να πει πως «ήταν μία σκληρή δήλωση».

Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε δηλώσει νωρίτερα ότι βλέπει τα νοσοκομεία της χώρας να θυμίζουν «καιρό πολέμου», προσθέτοντας ότι «αυτό είναι υπέροχο», γεγονός που σχολιάστηκε αρνητικά από πολλά αμερικανικά -και όχι μόνο- ΜΜΕ.

Αναφερόμενος στην κρίση της εξάπλωσης του νέου κορωνοϊού, τόνισε ότι «θα νικήσουμε αυτόν τον ιό όλοι μαζί. Θα διαφανεί το πλήρες πατριωτικό πνεύμα του αμερικανικού λαού. Θα νικήσουμε αυτή τη μάχη, θα κατατροπώσουμε αυτόν το εχθρό και θα ανέλθουμε από αυτήν την κρίση με νέα δύναμη, ενότητα και στόχους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσθεσε δε, ότι «επιταχύνουμε την οικονομική ανακούφιση για τους Αμερικανούς εργαζόμενους, τις οικογένειες και τους υπαλλήλους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.