ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οργή στην Βρετανία για δήμαρχο των Εργατικών που έγραψε στο fb: «Καλά να πάθει ο Μ.Τζόνσον» – Την διέγραψαν «επί τόπου»

Οργή στην Βρετανία για δήμαρχο των Εργατικών που έγραψε στο fb: «Καλά να πάθει ο Μ.Τζόνσον» – Την διέγραψαν «επί τόπου»

Σάλος και οργή στην Βρετανία κατά την εικονιζόμενης Βρετανίδας δήμαρχου της πόλης Heanor της κομητείας του Ντερμπισάιρ που επιτέθηκε στον νοσηλευόμενο στην εντατική πρωθυπουργό της χώρας Μπόρις Τζόνσον, αναρτώντας σχόλιο με την φράση «Πήρε αυτό που του άξιζε»!

Η Sheila Oakes, μέλος των Εργατικών, δήμαρχος της πόλης Heanor της κομητείας του Ντερμπισάιρ, δέχθηκε χιλιάδες σχόλια αποδοκιμασίας από όλους τους Βρετανούς ανεξαιρέτως κομματικής παράταξης και εν συνεχεία διαγράφηκε με συνοπτικές διαδικασίες από το κόμμα των Εργατικών.

Η Oakes, έκανε το παραπάνω σχόλιο σε μια ανάρτηση στο Facebook, χωρίς το σχόλιο να διαγραφεί από το συνήθως «ευαίσθητο» διαδικτυακό μέσο.

«Συγγνώμη, αλλά αξίζει απόλυτα αυτό που έχει πάθει, είναι ένας από τους χειρότερους πρωθυπουργούς που είχαμε ποτέ», έγραψε χαρακτηριστικά και αυτό που ακολούθησε στην σελίδα της δεν έχει προηγούμενο από τις αποδοκιμασίες.

Μιλώντας στο BBC σχολίασε: «Δεν πίστευα πως ο κόσμος θα εξαγριωθεί τόσο. Ανησυχώ για τους νοσηλευτές και τους γιατρούς που δεν έχουν προστατευτικό εξοπλισμό. Είπα κάτι ενώ ημούν θυμωμένη, χωρίς να σκεφτώ τον πρωθυπουργό και την οικογένεια του».

Εκπρόσωπος των Εργατικών αναφέρθηκε στο γεγονός δηλώνοντας πως αυτή η συμπεριφορά είναι εντελώς απαράδεκτη και δεν αντιπροσωπεύει το κόμμα των Εργατικών.

Η δημοφιλία του Μπόρις Τζόνσον ξεπερνά το 75%, καθώς από την αρχή και χωρίς να παίρνει καν προφυλάξεις ο ίδιος, ρίχθηκε στην μάχη κατά του κορωνοϊού, επισκεπτόμενος και χαιρετώντας από κοντά τους ασθενείς στα νοσοκομεία που νοσηλεύονταν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν θα κάνω κάποιο σχόλιο, αλλά ως μέλος των Εργατικών νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ τόσο στον Μπόρις Τζόνσον, όσο και στην οικογένεια του και να του ευχηθώ καλή ανάρρωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.