Η Μελάνια Τραμπ έγινε «μοντέλο» για τη χρήση μάσκας – Παρά την άρνηση του Ντόναλντ Τραμπ να φοράει μάσκα (βίντεο)

Η Μελάνια Τραμπ έγινε «μοντέλο» για τη χρήση μάσκας – Παρά την άρνηση του Ντόναλντ Τραμπ να φοράει μάσκα (βίντεο)

Στην μάχη για την χρήση μάσκας από τους πολίτες εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού όπως συστήνουν οι αμερικανικές υγειονομικές αρχές ρίχτηκε και η Μελάνια Τραμπ παρά το γεγονός ότι ο σύζυγός της και πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, έχει δηλώσει ότι ο ίδιος δεν θα φοράει μάσκα.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ δεν αρκέστηκε, μάλιστα, μόνο στο να αναρτήσει ένα βίντεο με την ίδια να προτρέπει τους Αμερικανούς να φορούν μάσκα αλλά φόρεσε και φωτογραφήθηκε να φορά και η ίδια μια.

https://twitter.com/FLOTUS/status/1248277174072860672
«Ενώ το CDC συνεχίζει να μελετά την διασπορά του COVID-19, την ίδια ώρα συστήνει στους πολίτες να φορούν μάσκες για το πρόσωπό τους όταν κινούνται σε περιοχές στις οποίες τα μέτρα για τις αποστάσεις είναι δύσκολο να διατηρηθούν, όπως στα σούπερ μάρκετ και τα φαρμακεία» ακούγεται να λέει η Μελάνια Τραμπ στο βίντεο ενώ κρατάει στα χέρια της μια μάσκα.

Παράλληλα επισημαίνει ότι η χρήση μάσκας «δεν αντικαθιστά την σημασία του social distancing. Είναι άλλη μια σύσταση για να είμαστε όλοι ασφαλείς».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το βίντεο έγινε viral καθώς την πρώτη ώρα της ανάρτησής του είχε περισσότερα από 100.000 views.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.