ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Σπάει» την καραντίνα ο Ρόμπερτ Τζένρικ – Ο Νίκος Χαρδαλιάς της Βρετανίας

«Σπάει» την καραντίνα ο Ρόμπερτ Τζένρικ – Ο Νίκος Χαρδαλιάς της Βρετανίας

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η είδηση ότι ο υφυπουργός της Βρετανικής κυβέρνησης, που καλεί καθημερινά τους πολίτες να σεβαστούν την καραντίνα, την «σπάει» συνεχώς.

Ο Ρόμπερτ Τζένρικ είναι ο Νίκος Χαρδαλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου και κάθε μέρα κατά την ενημέρωση της κυβέρνησης για την πορεία της πανδημίας στη χώρα ζητεί από τους Βρετανούς να σεβαστούν το lockdown και φέρεται να σπάει συνέχεια την καραντίνα και τα περιοριστικά μέτρα στη μετακίνηση για να προμηθεύει με τρόφιμα και φάρμακα τους γονείς του.

Ο ίδιος, όμως, τουλάχιστον δύο φορές παραβίασε την απαγόρευση, ταξίδεψε περίπου 200 χιλιόμετρα από το σπίτι του στο Λονδίνο μέχρι την εξοχική έπαυλη στο Χέρεφορνσαϊρ και μετά μετέβη στο Σροπσάιρ για να δει τους γονείς του. Σήμερα αποκαλύφθηκε και κάτι ακόμα. Οι γείτονες των γονέων του Υφυπουργού προμηθεύουν εδώ και καιρό τα ηλικιωμένο ζεύγος με τα απαραίτητα και ως εκ τούτου το ταξίδι του Βρετανικού κυβερνητικού στελέχους δεν μπορεί με τίποτα να κριθεί απαραίτητο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προς υπεράσπισή του ο Ρόμπερτ Τζένρικ έγραψε στο Twitter: «Να ξεκαθαρίσω κάτι – οι γονείς μού ζήτησαν να τους μεταφέρω κάποια απαραίτητα αγαθά, όπως φάρμακα. Είναι και οι δύο σε απομόνωση λόγω ηλικίας και της κατάστασης της υγείας του πατέρα μου. Τηρήσαμε την απόσταση ασφαλείας». Αλλά οι γείτονες του ζεύγους είπαν στον Guardian ότι είχαν ήδη αφήσει όλες τις απαραίτητες προμήθειες στους γονείς του κ. Τζένρικ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.