ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Πονοκέφαλος» στο Μπάκιγχαμ – Συναρπαστικές οι νέες αποκαλύψεις για την ζωή της Νταϊάνα

«Πονοκέφαλος» στο Μπάκιγχαμ – Συναρπαστικές οι νέες αποκαλύψεις για την ζωή της Νταϊάνα

Αναστατωμένοι φαίνεται να είναι οι πρίγκιπες Harry και William με ένα αρκετά αμφιλεγόμενο ντοκιμαντέρ για την ζωή της μητέρας τους, πριγκίπισσας Diana, το οποίο λέει ότι προσπάθησε να αυτοκτονήσει 4 φορές, αναφέρει το must.

Σύμφωνα με την The Sun το ντοκιμαντέρ που χωρίζεται σε 4 parts με τίτλο «Being Me: Diana» θα παρουσιάσει τα ψυχικά προβλήματα που αντιμετώπιζε η Diana από τις διατροφικές διαταραχές, στον δυστυχισμένο της γάμο και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

Θα χρησιμοποιήσουν υλικό το οποίο δεν έχει έχουμε δει ξανά από ομιλίες της όπως και συνεντεύξεις με άτομα τα οποία ήταν κοντά της.

Η σειρά αυτή προορίζεται για το Netflix και δημιουργήθηκε από την τηλεοπτική εταιρεία DSP.

Αυτό φαίνεται να αναστάτωσε αρκετά τον Harry ο οποίος συνεργάστηκε με την πλατφόρμα του Netflix για το «Thomas The Tank Engine» και την 75η επέτειό του.

Μια τηλεοπτική πηγή είπε: «Οι royals θα αρνηθούν να λάβουν μέρος όπως και η οικογένεια Spencer».

«Ο William και ο Harry θα είναι πολύ αναστατωμένοι και θυμωμένοι. Είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό για τον Harry επειδή συνεργάζεται με το Netflix. Σε μια στιγμή που οι royals έχουν χτυπηθεί με την αποχώρηση της Meghan και του Harry, ο συγχρονισμός δεν είναι καλός».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.